Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

ΣΑΛΑΧΙ ΜΑΡΙΝΕΛΙ


ΥΛΙΚΑ
1/2ΚΙΛΟ ΣΑΛΑΧΙ ΦΙΛΕΤΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ
1/3 ΤΟΥ ΦΛΙΤΖΑΝΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ
1ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΨΙΛΙΚΟΜΜΕΝΟ ΣΚΟΡΔΟ
1ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
100γρΒΟΥΤΥΡΟ
1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΔΑΝΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ
1/2ΚΙΛΟ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΛΑΧΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ 1 ΕΚΑΤΟΣΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ.ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΛΑΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΣΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ,ΤΟΝ ΜΑΙΔΑΝΟ ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΛΑΧΙ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ.ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ .ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΑΧΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου